top of page

Impreuna pentru un mediu mai curat!


Sambata,13 aprilie, Echipa Asociatiei KinetoBebe a facut o interventie esentiala pentru mediul inconjurator si pentru comunitate, curatand plajele de la 2 Mai (Plaja Beatrice si plaja din Golf). Prin aceasta actiune, au creat un spatiu sigur si sanatos pentru copii sa exploreze si sa se bucure de terapia pe nisip, descoperind frumusetea naturii intr-un mediu protejat.


🌱Cu sprijinul echipei Asociatiei Mai Mult Verde prin programul "Cu Apele Curate", am reusit sa mobilizam peste 45 de voluntari si sa colectam mai mult de 300 de saci de deseuri. Aceasta colaborare a facut posibila realizarea actiunii si evidentiaza importanta implicarii sociale si a protejarii mediului inconjurator.


🙏Mutimim Primariei Limanu pentru sprijinul acordat, punandu-ne la dispozitie serviciile de salubrizare si contribuind la succesul acestei initiative pentru un mediu mai curat si mai sanatos pentru toti locuitorii si vizitatorii zonei. Sa continuam sa lucram impreuna pentru un viitor mai bun! 🌎🌟

Multumim partenerilor nostri Ruvix, General Agrocom si restaurantului HamBar din Vama Veche pentru sustinerea lor in aceasta actiune.

🥰Impreuna reusim sa promovam un mediu curat si sa crestem constientizarea asupra importantei protejarii naturii.

Vom continua sa avem astfel de actiuni pentru un mediu mai curat si sanatos pentru generatiile viitoare!



0 views
bottom of page