top of page

“Stai drept!”

Updated: Mar 27



Program de Prevenire a Atitudinilor Posturale Incorecte


Suntem incantati sa va prezentam proiectul nostru "Stai Drept!", un program dedicat prevenirii atitudinilor posturale incorecte in randul copiilor din scolile primare. Dezvoltat si implementat cu pasiune de catre kinetoterapeutii pediatri ai Asociatiei Kinetobebe, acest proiect are scopul de a informa elevii cu varsta intre 6 si 11 ani, din clasa pregatitoare si pana in clasa a IV-a, cu privire la importanta adoptarii unei posturi corecte in toate activitatile lor cotidiene.


Proiectul a fost demarat in luna septembrie 2023 si va continua in anul 2024.

Ne straduim sa facem acest proiect cat mai accesibil si eficient posibil, integrand materiale educationale interactive, colaborand cu scolile pentru a imbogati curriculum-ul si oferind resurse online pentru toti cei interesati.



Scopul Nostru:


"Stai Drept!" se axeaza pe constientizarea necesitatii unei posturi corecte pentru a contribui la dezvoltarea sanatoasa a copiilor nostri. Prin intermediul acestui proiect social, dorim sa ii invatam pe cei mici sa adopte pozitii corecte atat in timpul orelor de scoala, cat si in timpul activitatilor de petrecere a timpului liber.


Desfasurarea Proiectului:


Kinetoterapeutii pediatri ai Asociatie viziteaza fiecare clasa si au workshop-uri interactive cu copiii despre postura, sport si utilizarea corecta a dispozitivelor electronice.



Beneficii Pentru Copii:


Pe langa informatiile valoroase primite in scoala, parintii copiilor participanti la proiect beneficiaza de o sedinta gratuita de salina in Salina Flori de Sare sau o evaluare kinetoterapie in Centrele KinetoBebe .


Implicarea Comunitatii:


Dorim sa implicam intreaga comunitate in aceasta initiativa. Astfel, incurajam participarea parintilor, promovand o comunicare deschisa si oferindu-le materiale informative pentru a sprijini dezvoltarea posturii corecte si acasa.



Scoli participante la proiect:



 

Rezultate septembrie 2023 – ianuarie 2024


6 scoli gimnaziale – 1625 copii participanti

 

 

Cum va puteti inscrie scoala in proiect?


Va puteti inscrie in proiect trimitand un e-mail la adresa maria.pavel@kinetobebe.ro . Astfel, scoala la care invata copilul dumneavoastra sau la care profesati poate beneficia gratuit de acest proiect educativ si benefic pentru sanatatea copiilor.


Aparitii media:




Media

Link

Viata Medicala

Stiri ONG

Radio Itsy Bitsy

Digi FM

Antena 1 - Neata cu Razvan si Dani

Ziarul Financiar

Pacientul 2.0

Magic FM


 

101 views
bottom of page