top of page

#MiscamInimi

Prin acest proiect dorim sa promovam practicarea sportului, a activitatilor care dezvolta atat aptitudini fizice, dar şi abilitati psihice, prin intarirea disciplinei, autocontrolului şi a respectului reciproc si totodata sustinand copiii care au nevoie de noi toti.


Dorinta noastra este de a strange fondurile necesare pentru dotarea celor 11 sali de terapie a Centrelor de Recuperare Pediatrica KinetoBebe. Astfel, vom putea, impreuna, sa oferim sansa la copilarie sutelor de copii care au nevoie de terapie pentru independenta in miscare.


Acest proiect împreuna cu toate aspectele sale are impact în dezvoltarea si promovarea comportamentului prosocial şi, nu în ultimul rând, în valorizarea modelelor demne de urmat la nivelul implicare sociala si a practicarii diferitelor sporturi.


Devino sportivul de apreciat si urmat, pentru copiii din Asociatia KinetoBebe!

Ce trebuie sa faci? Trimite catre KinetoBebe (andreea.tamas@kinetobebe.ro) un filmulet sau fotografii practicand un sport preferat de tine, un mesaj de incurajare pentru copii pentru a face cat mai multa miscare, dovada donatiei pentru Asociatia KinetoBebe si bineinteles, nu uita sa trimiti provocarea mai departe la trei prieteni!


Noi dam vestea care miscă inimi, mai departe, pe pagina Asociatiei KinetoBebe!

Asociația KinetoBebe coordoneaza activitatea Centrelor de Recuperare Pediatrica KinetoBebe


Nume proiect "Miscam inimi"


Proiect implementat de terapeut si fundraiser Andreea Tamaș


Donatie sugerata pentru Asociația KinetoBebe 100 ron / persoană in contul asociatiei: RO24INGB0000999910373562, deschis la ING Office Unirii

1 view
bottom of page